Som barn malte jeg landskap, trær, veier og hus, det var om å gjøre å konkretisere, male mest informasjon i bildet, gjøre motivene gjenkjennbare. Første gang jeg fikk lyst til å male natur, etter at jeg ble billedkunstner, var på et studieopphold i Portugal:

Det skiftende landskapet, der du ser flere typer landskap i ett og samme bilde, -  og korktrær som er svarte til midten av stammen. Hit må jeg tilbake og male natur, tenkte jeg. Det har ennå ikke blitt noe av. Men jeg har begynt å arbeide med landskap, jeg forenkler, tar bort elementer og søker likhetspunkter mellom de landskapene jeg lever i. Jeg abstraherer Skatval, Provence, heiene i San Francisco Bay, resultatet kan være hvor som helst i verden. 

Ansikt fascinerer meg. Jeg har snart malt dem i femten år men stadig kommer det nye. Et ansikt er hake, panne og kinnbein, en nese og to øyne, likevel er ansikt så forskjellige. I mine malerier ligger personligheten og ikke utseendet, selv om det er det du ser. Hvem er det, spør kanskje du, men det er ingen. Og det er alle. Sorg, tap, skam, glede, alt det som er. Hvordan vi har det inne i oss og hvordan vi fremstår for andre. Hvordan vi beveger vi oss i landskapet. Du ser ut på andre, andre ser mot deg. Hvis vi kaller verden et dansegulv så håper jeg du har det godt på det dansegulvet. Hope You Look Good On The Dancefloor.